Sanitat confirma un cas de tos ferina en una xiqueta a Sinarques

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un cas de tos ferina en una alumna d'educació infantil en la localitat valenciana de Sinarques i ha adoptat les mesures profilàctiques tant entre els contactes familiars de la menor com dels seus companys en el centre escolar.

PublicitatAVL

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un cas de tos ferina en una alumna d’educació infantil en la localitat valenciana de Sinarques i ha adoptat les mesures profilàctiques tant entre els contactes familiars de la menor com dels seus companys en el centre escolar.

Fonts d’aquest departament de la Generalitat han informat que el passat 14 de gener es va confirmar aquest cas i es van posar en marxa les mesures del protocol per a la vigilància de la tos ferina en la Comunitat Valenciana, com avança aquest dijous el diari Les Províncies.

PublicitatRovira  

Als contactes familiars se’ls ha administrat la profilaxi antibiòtica i se’ls ha realitzat revisió clínica amb aïllament domiciliari i sol·licitud de confirmació analítica (PCR) si presenten símptomes compatibles.

A més, des de Sanitat s’ha entregat una nota informativa amb recomanacions i mesures a adoptar a la direcció del Centre Escolar i a les famílies implicades.

Als alumnes d’Educació Infantil i als grups de contacte classificats com d’alt risc també se’ls ha pautat profilaxi antibiòtica i realitzat una revisió clínica amb aïllament domiciliari i sol·licitud de confirmació analítica (PCR) si presenten símptomes compatibles.

Publicitat