2.9 C
Valencia

Igualtat forma al personal de les 213 oficines de Tourist Info perquè funcionen com a punts violeta

Este projecte naix de la col·laboració entre l'Institut Valencià de les Dones i Turisme CV.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Comunitat Valenciana comptarà este estiu amb 213 punts violeta en les oficines de Tourist Info repartides per tot el territori, on professionals formades per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives podran atendre els possibles casos de violència de gènere que puguen presentar-se.

La directora general de l’Institut Valencià de les Dones, María Such, ha explicat que es tracta d’una iniciativa conjunta amb Turisme CV que permetrà que, gràcies a les Tourist Info, “es puga visibilitzar i sensibilitzar sobre el problema de violència de gènere”.

Such ha assenyalat que la Conselleria s’ha encarregat de la formació de les professionals que estaran al capdavant dels punts violeta de les Tourist Info, “perquè si es presenta alguna situació d’aquestes característiques estiguen preparades per a respondre coneixent el protocol i derivar els possibles casos perquè siguen atesos per la Xarxa de Centres Dona 24H”.

La directora general ha destacat que el turisme “és un sector estratègic per a la Comunitat Valenciana i a través d’esta col·laboració per a la formació de les persones que estan al capdavant de tots els Tourist Info, aportem seguretat, protecció i major qualitat a l’atenció de les dones que visiten la nostra geografia”.

Llei de Turisme

- Publicitat -

Esta iniciativa de la Generalitat s’emmarca en els principis de la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat, una norma que se sustenta, entre altres, en els principis d’hospitalitat i cultura d’acolliment, ètica i responsabilitat social, vertebració del territori, capital humà, coneixement i corresponsabilitat.

La mesura compta a més amb la col·laboració dels ajuntaments dels municipis adherits a les Tourist Info, que són els encarregats de gestionar tant les oficines com la major part del personal que treballa en elles.

- Publicitat -

María Such ha assenyalat que l’objectiu és que la Comunitat Valenciana es perceba com un “destí segur” també en violència de gènere, “tant per a aquelles dones que pogueren patir una agressió puntual estant de vacances, com per a les que es desplacen amb mesures de protecció”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,626FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià