domingo, 26 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Des de hui la Tourist Info Teulada Moraira romandrà oberta al públic

Per a l'accés a l'Oficina s'ha creat un circuit de gestió i limitació de l'aforament a més d'oferir gel hidroalcohòlic i mascaretes per a tots aquells que no disposen d'una.

A partir de hui es podrà acudir a sol·licitar informació presencialment a l’oficina de Turisme de Teulada Moraira.

Seguint les directrius i recomanacions de l’Institut de Qualitat Turística Espanyol (ICTE) publicades en la guia “Mesures per a la Reducció del Contagi pel Coronavirus SARS-CoV-2” dirigida a les Oficines de Turisme, s’ha adaptat l’Oficina amb una sèrie de mesures sanitàries per a continuar facilitant informació a veïns i visitants d’una forma segura tant per a l’usuari com per a l’equip Tourist Info.

Per a l’accés a l’Oficina s’ha creat un circuit de gestió i limitació de l’aforament a més d’oferir gel hidroalcohòlic i mascaretes per a tots aquells que no disposen d’una.

A l’interior s’han instal·lat pantalles protectores en l’àrea d’atenció al públic i s’ha retirat la zona d’autoservei.

Perquè els usuaris puguen obtenir tota la informació que puguen necessitar, s’han dissenyat i instal·lat uns panells amb codis QR amb els quals es podran descarregar els catàlegs en 5 idiomes.

Estos codis QR també estaran disponibles en les pantalles tàctils instal·lades en la Tourist Info Teulada Moraira, l’Ajuntament de Teulada i l’Esplanada del Castell de Moraira amb accés directe al portal turístic.

Per a aquells visitants que demanden informació en paper, s’han creat uns portafolis individuals amb els catàlegs d’informació turística i promoció en destí en 5 idiomes i igualment, existeix un altre format per als clients més joves en el qual s’inclou el material de marxandatge editat per als més xicotets.

L’horari d’atenció al públic és de 09.00 – 14.00h
Tel. 965 745 168
Mail: teulada@touristinfo.net

Últimas noticias

Contenido relacionado