[:es]Un trabajador resulta herido tras caerse por el hueco de un ascensor en València[:ca]Un treballador resulta ferit després de caure pel buit d’un ascensor a València[:]

Hasta el lugar se ha desplazado una unidad del SAMU, cuyo equipo médico ha asistido al hombre de 49 años por fractura de hombro y de tobillo.

[:es]El SAMU ha asistido a un trabajador tras sufrir un accidente laboral en Valencia, el suceso ha tenido lugar a las 12:35 horas cuando se ha alertado al CICU de que un trabajador había caído de unos cuatro  metros de altura por el hueco del ascensor en un edificio de la avenida Peris y Valero de Valencia.

Hasta el lugar se ha desplazado una unidad del SAMU, cuyo equipo médico ha asistido al hombre de 49 años por fractura de hombro y de tobillo.

Tras ser inmovilizado,  el operario ha sido trasladado al hospital La Fe de Valencia en la ambulancia del SAMU.[:ca]El SAMU ha assistit a un treballador després de patir un accident laboral a València, el succés ha tingut lloc a les 12.35 hores quan s’ha alertat al CICU que un treballador havia caigut d’uns quatre metres d’altura pel buit de l’ascensor en un edifici de l’avinguda Peris i Valero de València.

Fins al lloc s’ha desplaçat una unitat del SAMU, l’equip mèdic del qual ha assistit a l’home de 49 anys per fractura de muscle i de turmell.

Després de ser immobilitzat, l’operari ha sigut traslladat a l’hospital La Fe de València en l’ambulància del SAMU.[:]

CatalanSpanish