Condemnat un home a dos anys de presó per traficar amb drogues en Cabanes

La destinació del qual era la venda a tercers, estant totalment prohibida la seua distribució, de manera que el benefici que haguera obtingut per la seua venda il·lícita ascendiria a 329,35 euros.

534

L’Audiència Provincial de Castelló condemna a un home a dos anys de presó per traficar amb drogues en l’aparcament d’un establiment a Cabanes (Castelló).
L’Acusat A.F.A. al voltant de les 2.30 hores de la matinada del 12 de febrer de 2017, es trobava en el pàrquing del Buffet Sant Lázaro, situat en la CV-10 pk 38 de Cabanes (Castelló), portant entre les seues pertinences 30 comprimits roses amb un pes de 10,18 grams, que degudament analitzats van resultar ser de cànnabis, la destinació del qual era la venda a tercers, estant totalment prohibida la seua distribució, de manera que el benefici que haguera obtingut per la seua venda il·lícita ascendiria a 329,35 euros.
L’acusat ha sigut condemnat com a autor responsable d’un delicte contra la salut pública a la pena de dos anys de presó i una multa de 300 euros.