Quatre persones detingudes pe tràfic de drogues i pertinença a grup criminal

La Guàrdia Civil deté a quatre persones per tràfic de drogues i pertinença a grup criminal en diverses localitats de la Plana Baixa. Amb aquestes detencions la Guàrdia Civil ha desarticulat dos punts de venda de coca, haixix i marihuana que proveïen a les persones situades en la zona sud de la província de Castelló.

La Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones com a suposats autors d’un delicte de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal en diverses localitats de la Plana Baixa. Quan els agents de la Guàrdia Civil van tenir coneixement, que en les localitats de Vall d´Uixó i Xilxes, es podria trobar dos habitatges dedicats al tràfic de drogues.
Per aquest motiu els guàrdies civils van iniciar una recerca, que va donar com a resultat la ubicació dels dos domicilis, així com la realització posteriorment de dos registres domiciliaris, on es van intervenir 200 grams de cocaïna en roca, 60 grams de la mateixa substància en bolsitas d’un gram precintades i preparades per a la seua venda, 36 bellotes d’haixix amb un pes total de 360 grams, 1 pastilla d’haixix de 50 grams, 100 grams de marihuana, balances de precisió, utensilis per a precinte i dosatge, 6.000 euros, més de 2.100 lempires hondurenyes, material informàtic, terminals de telefonia mòbil i 3 vehicles.
Els agents van procedir a la detenció de dos homes i dues dones, amb edats compreses entre 26 i 49 anys, com a suposats autors d’un delicte de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. El ‘modus operandí’ de l’organització era el que es coneix com a ‘Telecoca’, consistent que els components de la mateixa repartien les substàncies a domicili després de ser sol·licitades pels consumidors, arribant ha realitzat una mitjana de 25 passades diàries.
Amb aquestes detencions la Guàrdia Civil ha desarticulat dos punts de venda de coca, haixix i marihuana, que proveïen a persones situades en la zona sud de la província de Castelló. Les diligències instruïdes han sigut lliurades al Jutjat d’Instrucció nº 4 de Castelló. L’actuació ha sigut realitzada per components de la Guarda Civil de Castelló.