Publiquen el segon trailer del llargmetratge sobre les xiquetes d’Alcàsser

El primer tràiler compta amb més de 200.000 visualitzacions en el compte oficial de la pel·lícula en Youtube, altres formats de reproducció i xarxes socials.

La pel·lícula “Les xiquetes”, del director valencià Manuel Giménez de Pla i que recrea el triple crim d’Alcàsser, ha presentat el seu segon trailer, d’un minut i quinze segons de durada.

El llargmetratge està basat fonamentalment en els fets continguts en el sumari judicial sobre el segrest i assassinat de Miriam, Desirée i Toñi, les anomenades “xiquetes d’Alcàsser”, amb especial incidència en l’ocorregut la nit del 13 de novembre de 1992. Un crim, en paraules del director, “tan descarnat i cruel que va enxampar a tota una societat sorpresa, retrotraient-la a un passat no gaire llunyà d’una Espanya negra i profunda”.

El director, Manuel Giménez de Pla ha realitzat nombrosos curtmetratges obtenint premis i esments en festivals nacionals i internacionals com Claramonte, Cinema Jove, Huesca, Alcalá de Henares, Marbella o Caja Madrid. A partir de la dècada dels 2000 s’ha dedicat a la producció de documentals i programes televisius fins al seu retorn al cinema amb esta pel·lícula: “Les xiquetes”.

Publicitat