15 C
Valencia

El TRAM de Castelló incrementa les freqüències per a evitar aglomeracions

En lloc d'un servei cada dotze minuts com era habitual, actualment, passa un bus cada sis minuts.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha establit les mesures oportunes per a poder incrementar la freqüència del TRAM de Castelló i evitar aglomeracions en hores de major afluència de viatgers i viatgeres.

Així, de 7.00 hores a 15.00 hores s’han reforçat les freqüències de pas del TRAM de Castelló gràcies a l’haver augmentat el nombre de vehicles que presten el servei en este horari.

D’esta manera, durant esta franja horària que registra un important nombre d’usuaris i usuàries en el TRAM de Castelló, en lloc d’un servei cada dotze minuts com era habitual fins ara, s’ha reduït a la meitat i, actualment, passa un bus cada sis minuts.

Com ha assenyalat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, “esta mesura se suma a les accions impulsades per la Conselleria de Mobilitat en el TRAM de Castelló com la desinfecció diària dels vehicles, entre altres, per a continuar garantint als ciutadans i ciutadanes un transport públic segur i de qualitat, especialment durant esta pandèmia produïda per la COVID-19”.

- Publicitat -

Per al titular de Mobilitat, “cal continuar apostant per un transport públic eficient i eficaç, que conserve la confiança dels usuaris i usuàries, ja que és l’eix fonamental per a una mobilitat sostenible per a lluitar contra el canvi climàtic”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,326FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària

Pérez afirma que les noves investigacions sobre Fabra demostren que el PP “mai va abandonar les pràctiques corruptes”

La secretària d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló lamenta que el Partit Popular "continue donant eixa mala imatge del nostre territori"

Castelló supera les 400 denúncies per incomplir les mesures sanitàries per a contindre la covid-19

El nivell de sancions per infraccions imposades per la Policia Local es redueix a la meitat en les últimes setmanes de novembre

Benicarló reactiva el comerç local amb vals descompte i bosses reutilitzables

La Regidoria de Comerç ha posat en marxa una nova edició de la campanya de vals descompte amb una inversió de 45.000 euros. Medi Ambient repartirà als comerços 4.000 bosses de paper reutilitzable i 8.000 bosses de cotó orgànic per a conscienciar sobre l'ús abusiu de bosses d'un sol ús.

La prestació del servei d’ITV a la Comunitat serà de gestió directa per millorar la seua eficiència, qualitat i competitivitat

S'ampliarà la xarxa d'estacions perquè el 90% de la població puga passar la ITV amb un temps de desplaçament inferior a 30 minuts.
- Advertisement -

: Valencià