TRAM d’Alacant modifica el servei de les línies 1 i 9 per obres de millora a Benidorm

Es recomana a les persones usuàries que s'informen dels horaris en la pàgina web, en el telèfon gratuït 900 72 04 72 o en xarxes socials.

TRAM d’Alacant modificarà el seu servei de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) i de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) a partir d’este dijous, 14 de gener, per a escometre diferents obres de millora en l’estació de Benidorm, com són l’ampliació de la platja de vies, la reducció de l’altura de l’andana central i la prolongació de tots els altres, el canvi d’ubicació de desviaments ferroviaris, la renovació d’instal·lacions, la construcció d’una nau depòsit per a l’estacionament de material mòbil i la millora de l’accessibilitat.

En la Línia 1, els trens amb eixida en Luceros entre les 05.41 i les 20:41 hores prolongaran el seu recorregut fins a Benidorm Intermodal, estació en la qual es podrà realitzar transbord per a continuar viatge fins a Dénia. Els trens de l’L1 eixiran cada mitja hora des de Benidorm Intermodal fins a Luceros entre les 06.58 i les 21.58 hores.

En la Línia 9, els trens eixiran amb destinació a Dénia des de Benidorm Intermodal i en el recorregut invers retallaran el seu trajecte per a finalitzar a Benidorm Intermodal. Cal recordar que entre Teulada i Dénia el recorregut es realitza amb autobús.

De totes maneres, hi haurà algunes excepcions en estos recorreguts, com el tren L9 de les 06.06 hores que sí que efectuarà la seua eixida des de Benidorm o els trens amb pas per Benidorm Intermodal a les 22.20 i 23.04 hores que finalitzaran en l’estació de Benidorm. A més, se suprimirà el tren entre Benidorm i Altea de les 05.20 hores i el tren Altea-Benidorm de les 22.27 hores.

Per tot això, es recomana als clients que s’informen la pàgina web www.tramalacant.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72), així com en xarxes socials dels horaris previstos a partir d’este 14 de gener.

Millores de l’L9

Esta actuació forma part de les diferents iniciatives tècniques que està duent a terme la Generalitat, a través d’FGV, en la connexió Benidorm-Dénia, a fi de mantenir i millorar les condicions d’explotació, garantint la regularitat i la qualitat del servei amb uns estàndards similars a la resta de la xarxa de FGV a Alacant.

Igual que la resta de treballs que s’executen en la Línia 9, són susceptibles de ser cofinançades per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).CatalanSpanish