TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn el dissabte de Carnestoltes

Un total de 41 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Estels amb Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Plaça La Corunya.

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte dia 22 de març un servei especial nocturn fins a, aproximadament, les 3 hores de la matinada per a facilitar els desplaçaments massius que es preveuen per la ciutat amb motiu de les desfilades i festes de Carnestoltes.

Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a estes festes puguen tornar a les seues llars amb comoditat i rapidesa, sense haver de conduir els seus vehicles privats.

En total, seran 41 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb les destinacions habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Estels-Sant Vicent del Raspeig) serà la que més serveis oferisca, ja que tindrà 16 circulacions, huit per cada sentit. D’Estels partirà el primer servei especial a les 22.08 hores i l’últim a les 1.45 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.38 hores i l’últim a les 2.16 hores.

La Línia 3 (Estels-El Campello) oferirà huit trajectes d’anada i sis de tornada, 14 en total. El primer eixirà d’Estels a les 23.53 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.24 hores. De retorn, el primer partirà del Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 0.15 hores.

Entre estos combois es trobaran les tres últimes circulacions que parteixen de Benidorm (22.35: 22.55 i 23.25 hores) i conclouen normalment el seu viatge al Campello. El dissabte continuaran la seua marxa fins a Estels amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.

La Línia 4 (Estels-Plaça La Corunya) posarà en marxa onze combois, cinc unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 23.05 hores des d’Estels i l’últim a les 1.35 hores. Des de Plaça La Corunya hi haurà sis circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’última a les 2.06 hores.

Cal ressenyar que els serveis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els serveis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més d’en les estacions i parades de TRAM, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72).

CatalanSpanish