Adjudiquen els projectes per a millorar el traçat del TRAM d’Alacant entre la Vila Joiosa i Altea

Estes actuacions que afecten les línies 1 i 9 se sumen a les que ja realitza FGV per a millorar les condicions de la xarxa a Alacant.

La Generalitat ha adjudicat la redacció de diferents projectes de construcció que permetran millorar les condicions actuals del traçat de la línia 1 (Luceros-Benidorm) i Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant, en el tram comprés entre les poblacions de la Vila Joiosa i Altea.

L’elaboració dels diferents projectes s’ha adjudicat a la UTE Ardanuy Enginyeria, SA i Civis Consultors Associats SL-Tec Quatre SA per un import de 788,799 euros, IVA inclòs.

Els trams entre la Vila Joiosa i Benidorm i Benidorm-Altea són de via única, excepte punts concrets, circumstància que provoca problemes de regularitat, degut a la necessitat de realitzar creus en determinades estacions, dotades de via doble.

Amb estes actuacions que permetran delimitar en què punts es pot duplicar la via, segons les condicions urbanístiques i tècniques existents, s’aconseguirà una millora important de la capacitat i una major fiabilitat i qualitat en el servei, en els trams afectats i en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant.

A més en este mateix plec es contempla la construcció d’un nou baixador en la Línia 9 que prestarà servei a la població de Jesús Pobre i com a resposta a la petició realitza per esta pedania de Dénia.

CatalanSpanish