Puig confia en què Ábalos continue treballant pels “interessos legítims” de la Comunitat Valenciana

El President ha assistit a la inauguració de l'exposició fotogràfica commemorativa del 160 aniversari de la connexió ferroviària directa València-Madrid i felicita el nou Govern apel·lant a la convivència, el diàleg i la defensa de l'interés general

PublicitatAVL

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mostrat este dissabte el seu convenciment que el ministre de Foment en funcions i futur ministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, actuarà “a favor dels interessos legítims de la Comunitat Valenciana, com ja ha fet des del Ministeri en els últims mesos”.

Així s’ha manifestat el titular del Consell durant la inauguració de l’exposició fotogràfica commemorativa del 160 aniversari de la connexió ferroviària directa entre Madrid i València, on ha mostrat la seua satisfacció i l’oportunitat que suposa per als valencians la continuïtat de José Luis Ábalos en el Govern. “Sabem que el seu departament ha d’atendre les necessitats de tota Espanya, però també que coneix la realitat d’aquesta Comunitat”, ha afegit.

PublicitatRovira  

El president de la Generalitat ha mostrat la seua “alegria per l’aposta pel Govern d’Espanya per les infraestructures ferroviàries i pel ferrocarril”. El ferrocarril “és el futur, la transició energètica ens porta a més i millor ferrocarril, i en això està treballant el ministre amb tenacitat, amb els territoris i amb la societat civil”, ha comentat Ximo Puig.

Al costat de l’enhorabona al ministre, també ha traslladat la felicitació al nou Govern, “que comença una nova etapa en la qual” ha comentat, espera “que prevalga la convivència i l’acord, així com l’interés general de totes les persones i la lluita contra les desigualtats al nostre país”.

L’acte, que s’ha celebrat en l’Estació del Nord de València, ha comptat amb l’assistència del ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, i del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

El responsable del Consell també ha destacat durant la seua intervenció la rellevància de la mobilitat en les societats contemporànies, fins al punt de representar “un dels pilars de l’Estat de Benestar” i de situar-se “en el cor de les polítiques socials” per l’impacte que té en la qualitat de vida de les persones i a afavorir aspectes com, per exemple, la conciliació familiar.