Un tramvia encasta un cotxe contra un semàfor en València

Dues persones han resultat ferides, una d'elles atrapada a l'interior d'un cotxe, en un xoc registrat esta vesprada en la ciutat de València entre un tramvia i un automòbil.

PublicitatAVL

L’accident va ocórrer poc després de les 18.15 hores quan, per causes no precisades, en l’encreuament l’avinguda de Catalunya amb el carrer Vicente Zaragozá, en la rotonda coneguda com a “mirador”.

Segons els primers testimoniatges, un tramvia de la línia 6 (L-6), que realitzava el trajecte des del Tossal del Rei a Marítim-Serradora, ha impactat amb un cotxe i ho ha arrossegat fins a un semàfor, on el turisme ha quedat encastat, segons han indicat les fonts.
El conductor ha eixit pel seu propi peu i ha sigut atés pel personal mèdic d’unes ambulàncies del SAMU que han acudit al lloc del sinistre, mentre que una dona que viatjava com a acompanyant ha quedat atrapada i ha hagut de ser excarcerada per agents de Bombers.

PublicitatRovira  

Els dos ferits han sigut traslladats a sengles centres hospitalaris, l’home a l’Hospital la Fe i la dona al Clínic, segons han indicat les mateixes fonts.
Com a conseqüència de l’accident, es va suspendre la circulació de tramvies entre les estacions de Cadena i Pont de Fusta fins a les 19 hores, quan les vies van quedar expedites i es va normalitzar de nou el tràfic en la zona.

Publicitat