Les transferències immediates seran una realitat des del 14 de febrer

Les entitats permetran als clients dur a terme transaccions de fins a 15.000 euros en qüestió de segons en tota Espanya

Els principals bancs incorporaran el pròxim 14 de febrer les transferències immediates, que permetran als clients dur a terme transaccions de fins a 15.000 euros en qüestió de segons en tota Espanya, segons fonts financeres. Les mateixes han explicat a Efe que esta data oficial respon al fet que els bancs estan ja “preparats” a escala tecnològica per a assumir este servei, encara que la idea inicial era que pogueren començar des del passat 5 de gener.

A més, durant més de dos mesos les entitats van dur a terme proves amb alguns clients per a constatar que el servei funcionava correctament.

D’altra banda, este sistema de transferències immediates funciona entre països de la UE des del passat 21 de novembre, data en la qual algunes entitats, entre elles CaixaBank, es van sumar a esta iniciativa.

Per aquell temps, un client d’un d’estos bancs espanyols podia transferir en menys de deu segons fins a 15.000 euros a un compte d’una altra entitat europea, la qual cosa ara podrà fer també en tot el territori nacional.