11:56 am - Thursday, 6 August 2020

Transició Ecològica obri dos expedients a dos empreses per abocar aigües residuals en la xarxa de clavegueram

- Publicidad -Reciplasa

A Castelló, la regidoria ha detectat l'activitat il·legal durant actuacions d'inspecció i se'ls adverteix que si segueixen amb l'incompliment, es podria arribar a la suspensió de l'activitat de l'empresa i el tancament de les instal·lacions.

SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La Regidoria de Transició Ecològica ha obert expedients d’infracció a dos empreses per abocaments il·legals d’aigües residuals en la xarxa de clavegueram municipal. El departament de Fernando Navarro els insta a cessar esta activitat i els adverteix de possibles procediments sancionadors si continuen amb estes pràctiques.

L’Ajuntament ha detectat estos abocaments en la xarxa de col·lectors pluvials en les labors d’inspecció en matèria de control d’abocaments i ha obert els processos de prevenció d’acord amb l’ordenança municipal reguladors d’abocaments líquids residuals, que prohibeix abocar en la xarxa de clavegueram aigües procedents de procés, d’ús d’aparells sanitaris, aigües de refrigeració o d’aigualeig de les instal·lacions.

“Necessitem implicar a les empreses de la ciutat en la conservació de Castelló, estes pràctiques haurien d’estar ja desterrades a la nostra ciutat. Confiem que sols amb l’advertència siga suficient i no ens calguen expedients sancionadors. El tractament oportú dels residus hauria de ser ja preocupació de totes les activitats econòmiques”, explica el regidor de Transició Ecològica de Castelló.

Els expedients incoats requereixen el cessament de qualsevol activitat que implique un abocament no permés a la xarxa d’aigües pluvials, així com la realització de les modificacions necessàries en la xarxa interior de sanejament en la seua activitat a fi de dirigir els abocaments a la xarxa de clavegueram corresponent, prèvia sol·licitud de les oportunes llicències o autoritzacions urbanístiques o instruments ambientals.

Se’ls adverteix que si prossegueixen les activitats irregulars, es podrien incoar els corresponents procediments sancionadors i adoptar les mesures cautelars que siguen necessàries, que poden portar aparellada la suspensió de l’activitat de l’empresa i el tancament de les instal·lacions.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Melomans va presentar un espectacle músic-còmic en la segona jornada del festival Orfim d’Oropesa

Un concert en el qual els assistents van poder viatjar per diferents dècades gràcies a un variat repertori d'èxits internacionals.

Xàbia obri este divendres el termini per a sol·licitar les ajudes directes a autònoms i mutualistes

Les sol·licituds poden presentar-se de manera telemàtica (es necessita signatura electrònica avançada) a partir del 7 d'agost a les 9 hores i durant 10 dies hàbils a través de la web www.ajxabia.com

Peníscola demanarà al Consell l’ampliació de funcions de la seua infermera escolar

El centre d'educació infantil i primària públic del municipi compta amb infermera escolar des del mandat 2011-2015.

Iván Campos entrenarà al filial del CD. Castelló

L'entrenador castellonenc agafa les regnes del filial albinegro després de la seua gran temporada en el Juvenil B del CD Castelló.

Detenido un hombre por masturbarse ante dos menores en el antiguo cauce del Turia

El varón, de 60 años y de origen rumano, se desnudó delante de dos mujeres y cuatro menores de entre 6 y 11 años y comenzó a masturbarse.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià