Adif restableix el trànsit ferroviari entre Silla i Benifaió en el punt afectat pel temporal

La circulació ferroviària entre les estacions de Silla i Benifaió (línia València-Xàtiva) va quedar suspesa la vesprada del passat dijous pel temporal.

Des de les 5:47 hores d’este matí de dilluns, Adif ha restablit la circulació ferroviària per totes dos vies entre les estacions de Silla i Benifaió, que va resultar afectada la vesprada del dijous pel temporal.

Les condicions meteorològiques adverses produïdes pel temporal van afectar la circulació ferroviària en produir la inundació i desguarníssiu de materials en 300 m del traçat ferri en l’esmentat tram, concretament entre els km. 92/400 i 92/700.

Des del moment en què es va produir la incidència, personal tècnic i operatiu d’Adif ha treballat de manera ininterrompuda per a recuperar la circulació, que va ser restablida per una de les vies a les 22.30 h del divendres i per l’altra via a primera hora d’este matí. Pel punt afectat se circula amb una limitació de velocitat de 60 km/h.

L’altre punt que va resultar afectat es troba en el tram Silla-Sollana, situat en la línia que connecta amb Gandia. La circulació no va resultar interrompuda. Es va circular per una via fins a les 11.20 h del passat dissabte, quan es va recuperar el trànsit per totes dos vies.

En total, s’ha mobilitzat tot el material i personal disponible per al restabliment del trànsit en els punts afectats. Durant els treballs estan intervenint més de 150 operaris, amb 8 trens de balast i aproximadament 2.000 metres cúbics de pedra, destinats a reposar el material arrossegat, màquines batedores, excavadores, perfiladors, grues.

CatalàEspañol