jueves, 28 marzo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Treballada i merescuda primera victòria a Castalia (1-0)

El CD Castellón va aconseguir la seua primera victòria de la temporada en Castalia enfront de l'Olot gràcies al punt de Rubén Díez en el minut 73 de partit.

El CD Castellón va aconseguir la seua primera victòria de la temporada en Castalia enfront de l’Olot gràcies al punt de Rubén Díez en el minut 73 de partit. Els albinegres van dominar durant part de la primera meitat i tota la segona. Els d’Óscar Cano aconsegueixen uns tres punts merescuts i treballats.

En la primera meitat van ser els catalans els qui van començar marcant el ritme del partit. Els primers cinc minuts de la trobada van ser de tanteig, però a partir d’ací els catalans van dominar fins a la mitja hora de joc, on va començar el joc dels castellonencs.

Ocasions de perill en els primers 45 minuts no va haver-hi a penes. La més clara va ser un testarazo al pal de César Díaz que a prop va estar de ser el 1-0, però es va arribar al descans sense gols en el lluminós.

La segona meitat va ser clarament de color albinegro. Els homes d’Óscar Cano van marcar el ritme del partit i van traure a relluir aqueix joc de toc amb el qual tant gaudeix Castalia. Sobre l’hora de joc Castalia va començar a estrényer cantant i animant als seus jugadors, cosa que va fer que aquests es vingueren a dalt i així es vió reflectit en el joc.

Tant va ser el cànter a la font que Rubén Díez després d’una rematada de Serra, va caçar el rebutge i va embocar la pilota en la xarxa de Ballesté. Campos no va patir per a defensar la seua porteria a zero. L’única ocasió clara en la qual va haver d’intervindre va ser un tret d’Héctor Simón creuat que va rebutjar a córner.