Treballadors de l’Hospital de Llíria representen una obra de teatre per als pacients i familiars

El grup de teatre amateur ‘Ment Sana’, conformat per professionals d’Infermeria i Auxiliars de la Unitat de Salut Mental de l’Hospital de Llíria, han representat, per segon any consecutiu, una obra de teatre a l’Hospital d’Atenció a Crònics i Llarga Estada Doctor Moliner, amb l’objectiu d’alegrar i divertir en aquestes festes nadalenques als pacients ingressats a l’hospital de Serra i els seus familiars.

Així, els assistents han pogut gaudir durant aproximadament una hora de la interpretació de ‘El Quixot de la 5a Planta’, una versió lliure i còmica basada en l’obra mestra de la literatura espanyola i en la qual han intervingut un total d’11 components de ‘Ment Sana’.

Cal destacar també l’elaboració artesanal de les indumentàries, per Carmen Sánchez, membre del grup de teatre, així com del decorat de l’obra, en el qual han col·laborat pacients de la Unitat de Salut Mental de l’Hospital de Llíria.

Sis anys de representacions

Els integrants del grup de teatre ‘Ment Sana’ han complert ja cinc anys d’existència, amb representacions lliures i còmiques inspirades en famoses obres literàries (‘El fantasma del Nadal’, de Dickens, ‘Caputxeta i El Llop’, etcètera), dirigides a pacients i els seus familiars en èpoques nadalenques. Van començar quan la Unitat de Psiquiatria es trobava a l’Hospital Arnau de Vilanova i han continuat després del trasllat d’aquesta a l’Hospital de Llíria, a la fi de març de 2015.

CatalanSpanish