Dos treballadors ferits pel colp d’una grua a Sant Joan de Moró

Dos treballadors han resultat ferits aquest matí en un accident laboral ocorregut en un edifici en obres de Sant Joan de Moró.

Agents de la setena unitat de districte Marítim de la Policia Local de València han decomissat un total de 184 navalles automàtiques, amb un tall de 7 centímetres, en la intersecció dels carrers Padre Luis Navarro amb Pescadores, en el barri del Cabanyal.

Dos treballadors han resultat ferits aquest matí en un accident laboral ocorregut en un edifici en obres de Sant Joan de Moró.

Segons fonts del CICU, sobre les 9.15 hores del matí s’ha alertat del succés ocorregut en un edifici en obres, al carrer Músic Sanchís de Sant Joan de Moró.

Rovira  

Pel que sembla una grua hauria colpejat a dos treballadors de 42 i 53 anys que han resultat ferits.

El CICU ha mobilitzat dues unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) i un metge d’Atenció Primària que ha assistit als dos ferits.

Un dels ferits, de 42 anys, s’ha fracturat un turmell i l’altre de 53 anys ha patit un traumatisme cranial i una ferida al cap.

Una vegada estabilitzats, tots dos treballadors han sigut traslladats en les ambulàncies del SVB fins a l’Hospital General Universitari de Castelló.

PublicitatJuega Limpio Orihuela