jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els treballadors de l’EMT alerten de la mancança de mecànics

Els treballadors de l’EMT van denunciar ahir la mancança de mecànics per atendre les avaries dels autobusos de les línies de l’EMT. Un fet que eix a la llum com a conseqüència dels accidents ocorreguts els passats dies a Ciutat Vella, Patraix i Benicalap, on en aquest últim un vehicle va acabar envoltat en flames.

El nou gerent de l’EMT, Josep Enric García Alemany, i el president del consell d’administració de l’entitat i regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, han recordat en diverses ocasions respecte a les despeses de personal que la seua partida augmentarà en el pressupost per a 2017 en 1,6 milions, fins a arribar als 73,3 milions d’euros, la qual cosa permetrà continuar la senda de contractacions per a assegurar una òptima qualitat del servei. En 2016, l’EMT va contractar a 87 conductors, als quals cal afegir els 44 que es van contractar en 2015.

El personal de l’EMT denuncia que hi ha retards de més de 30 minuts perquè els mecànics estan desbordats per atendre autobusos com el de Benicalap, que tenen més d’11 anys i dediquen tota la nit a reparar-los.

Últimas noticias

Contenido relacionado