Els 154 treballadors de Stylsaf de la Vall d’Uixó es mobilitzen davant el tancament de l’empresa

Els 154 treballadors de l'empresa Stylsaf, proveïdora d'equipament comercial per al grup tèxtil Inditex i situada en la Vall d'Uixò, ha convocat mobilitzacions de protesta pel tancament de les seues instal·lacions.

Els 154 treballadors de l’empresa Stylsaf, proveïdora d’equipament comercial per al grup tèxtil Inditex i situada en la Vall d’Uixò, ha convocat mobilitzacions de protesta pel tancament de les seues instal·lacions.

Segons han informat fonts del sindicat CCOO, l’empresa compta amb 154 treballadors i funciona des de fa més de 50 anys. Els empleats “han realitzat tots els esforços per mantenir la companyia”, però “dues ERE d’extinció, un ERTE de suspensió, reduccions salarials importants, aplicació de mesures de flexibilitat i acumulació d’impagaments de més de tres nòmines s’han convertit en mesures inútils per a salvar una empresa que ha sigut incapaç de mantenir l’activitat”, han indicat des del sindicat.

La mercantil, segons les mateixes fonts, es disposa a acomiadar als treballadors tancant les seues portes per una situació causada per la “pèrdua de confiança del grup Inditex, al que prestava equipament industrial en exclusivitat en els últims anys”.

Els treballadors “no donen gens per perdut” i han demanat a les forces polítiques del municipi al fet que se sumeixen a la defensa de l’ocupació en la comarca i per a açò han convocat una manifestació ciutadana el pròxim 16 de novembre a les 11.00 hores.

CCOO ha alertat que amb el tancament de StylSaf, “no solament es perden 154 ocupacions directes”, sinó que “es perd una empresa icònica de la comarca que ha contribuït en gran manera al desenvolupament econòmic i social de la localitat”.

El sindicat ha indicat que en la província de Castelló hi ha “una llarga llista d’empreses que ha desaparegut” i aquest tancament “accentua els problemes en la indústria davant la indefinició de projectes industrials que concreten mesurades per a la recuperació”.

CatalanSpanish