Un tren de mercaderies queda aturat a Alfafar i causa retards en dues línies

Un tren de mercaderies de Continental Rail ha quedat parat aquest matí a Alfafar (València) amb la locomotora inutilitzada, la qual cosa està causant retards als trens de les línies C1 i C2, segons han informat fonts d'Adif.

Un tren de mercaderies de Continental Rail ha quedat parat aquest matí a Alfafar (València) amb la locomotora inutilitzada, la qual cosa està causant retards als trens de les línies C1 i C2, segons han informat fonts d’Adif.

El tren ha quedat aturat a l’eixida d’Alfafar i ha afectat els canvis d’agulla de les vies, segons indica Rodalia València en les xarxes socials.

Adif ha explicat que el tren intercepta les dues vies i que es faran els treballs necessaris per a retirar-lo de la zona i permetre el pas de trens de viatgers.

L’avaria d’un tren de mercaderies que ha quedat inutilitzat a Alfafar a les 9.45 hores d’aquest matí ha afectat 20 trens de Rodalia, Mitjana i Llarga Distància, que han registrat retards de 40 i 50 minuts.

Les demores han afectat huit trens de viatgers de les línies C1 (Gandia-València), quatre per sentit, i altres huit de la C2 (València-Xàtiva i L’Alcudia), un tren de Mitjana distància (València-Alacant) i tres de Llarga Distància (Talgos entre València i Alacant i Múrcia), ha informat Renfe.

El tren de Mitjana distància ha registrat un retard de 50 minuts i els Talgos, de 40 minuts, segons aquestes fonts.

A les 11.10 hores la circulació ha començat a funcionar amb normalitat, després de l’incident, que ha ocasionat demores entre les 9.30 i les 11 hores. Segons Adif, el tren de mercaderies ha quedat inutilitzat a les 9.45 hores per una avaria en la locomotora del comboi.

Publicitat