Un enrotllament obliga a detindre un tren de la C-2 en el pas a nivell d’Alfafar

L'enrotllament i mort d'un home per un tren de la línia C-2 en el pas a nivell d'Alfafar ha obligat a detindre el comboi i transbordar als viatgers a un altre tren per a arribar a la seua destinació a València, segons ha informat Renfe.

L’enrotllament i mort d’un home per un tren de la línia C-2 en el pas a nivell d’Alfafar ha obligat a detindre el comboi i transbordar als viatgers a un altre tren per a arribar a la seua destinació a València, segons ha informat Renfe.

Segons indica Rodalia en un tuit, a les 10.50 s’ha restablit la circulació en el tram afectat, pel qual només es podia circular per una sola via després del sinistre, i progressivament s’aniran recuperant els horaris habituals de les línies C-2 (L’Alcúdia-València) i C-1 (Gandia-València).

Adif ha confirmat el restabliment de la circulació, que ha estat paralitzada al voltant de mitja hora.

El sinistre, pel que sembla un suïcidi, segons les fonts consultades, s’ha produït a les 10.05 hores quan l’home ha envaït la via en el moment del pas del tren, segons Renfe.

El tren afectat ha sigut el de les 9.03 hores que realitzava el trajecte L’Alcúdia, que ha quedat detingut fins a l’aixecament del cadàver, la qual cosa ha ocasionat retards d’uns cinc minuts en altres trens en poder circular únicament per una via.

Els viatgers d’aquest comboi han sigut transbordats a un altre tren paral·lel perquè pogueren continuar el seu trajecte cap a l’Estació del Nord de València. La Policia Local d’Alfafar ha acudit al lloc del sinistre i ha sol·licitat assistència mèdica, encara que el SAMU només ha pogut confirmar la defunció.

CatalanSpanish