Un trencament de catenària a Meliana obliga a interrompre el servici de Metrovalencia

A causa d'este incident, el servici de la línia 3 de Metrovalencia es prestarà amb tren entre Aeroport i Alboraia-Peris Aragó i entre Museros i Rafelbunyol. Entre Alboraia-Peris Aragó i Museros hi haurà un servici amb autobús.

El Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha informat que la circulació ha quedat interrompuda entre Foios i Meliana, a causa d’una catenària trencada, que s’ha produït este dimecres al voltant de les 14.45 hores.

L’avaria ha ocorregut concretament en la línia 3 de Metrovalencia a l’altura de Meliana, perquè el que el servei ferroviari ha sigut parat temporalment fins que es repare el mal, l’empresa ha oferit un servei de substitució amb autobús entre Alboraia-Peris Aragó i Museros.

A causa d’este incident, el servici de la línia 3 de Metrovalencia es prestarà amb tren entre Aeroport i Alboraia-Peris Aragó i entre Museros i Rafelbunyol. Entre Alboraia-Peris Aragó i Museros hi haurà un servici amb autobús. Les parades afectades, a més d’estes dos, són Almàssera, Meliana, Foios i Albalat dels Sorells.CatalanSpanish