Tres accidents de ciclistes en Castelló, Vila-real i Vinaròs en el primer dia de permís

Els tres han necessitat assistència hospitalària.

El primer a Castelló de la Plana

Al voltant de les 8 hores, s’ha alertat al CICU de la caiguda d’un ciclista en zona de muntanya, prop de la CV-10, en terme municipal de Castelló.

Fins al lloc s’ha desplaçat una unitat de Suport Vital Bàsic, l’equip sanitari del qual ha assistit a l’home de 66 anys per contusions en el maluc i lumbars. Posteriorment ha sigut traslladat en l’ambulància SVB a l’Hospital General Universitari de Castelló.

Col·lapse a Vinaròs

A les 8.50 hores, s’ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir a un ciclista que ha caigut mentre circulava en l’Avinguda Ruiz Picasso de Vinaròs. En l’avís s’indicava que l’afectat no responia i tenia dificultat per a respirar.

Fins al lloc s’han desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. L’equip mèdic del SAMU ha assistit al ciclista, un jove de 15 anys, per síncope i col·lapse. Després de ser estabilitzat, el jove ha sigut traslladat a l’Hospital Comarcal de Vinaròs en la unitat del SAMU.

Un ferit lleu en Vila-real

A les 9.10 hores, s’ha alertat al CICU de la col·lisió d’una bicicleta contra un cotxe aparcat, al carrer Pla de l’Arc de Vila-real.

El CICU ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic. Els serveis sanitaris han assistit al ciclista de 43 anys per policontusions i posteriorment ha sigut traslladat a l’Hospital Universitari La Plana de Vila-real.

CatalanSpanish