Tres candidatures possibles per al PP en la província de València

Finalitzat el congrés regional amb l’aclamació d’Isabel Bonig com a presidenta del PPCV amb prop d’un 95% dels vots de la militància.

D’una banda el president del PP de la província de València, Vicente Betoret, ja va anunciar al desembre la seua intenció de presentar-se a la reelecció en el congrés provincial. Betoret fa temps que s’ha distanciat de la direcció regional que presideix Isabel Bonig. El seu principal punt de desacord té a veure amb les línies roges contra la corrupció decretades per la presidenta regional i que hagueren afectat Betoret en cas d’haver resultat imputat en el cas Taula.

D’altra banda la portaveu del grup popular en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles podria anunciar en pròximes hores la seua candidatura. La relació entre l’exalcaldessa de La Pobla de Vallbona i la presidenta regional és absoluta i ahir Betoret va eixir de la primera línia del comitè regional.

La sorpresa la va donar ahir amb María José Penadés, qui va anunciar a Vicente Betoret la seua intenció de presidir la formació provincial. L’exalcaldessa de La Font de la Figuera assegura que canalitzarà el descontentament d’un grup d’afiliats de La Costera i la Canal de Navarrés, i cerca una presidència més bolcada amb el municipalisme.

Un dels possibles candidats és Juan Ramón Adsuara l’alcalde d’Alfafar, qui també sospesa aquests dies si fa el pas. Les incògnites es buidaran en les pròximes dues setmanes.

CatalanSpanish