Tres homes detinguts després d’entrar en un domicili amb matxets i ser sorpresos en l’habitatge

Pel que sembla van entrar amb les armes blanques en l'habitatge per a saldar un deute que reclamaven a la dona

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres homes, dos d’origen colombià i un altre espanyol, de 19, 24 i 26 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència, després de ser sorpresos a l’interior d’un habitatge per la seua habitant. Pel que sembla van entrar amb matxets en l’immoble per a saldar un deute que reclamaven a la dona.

La Policia Nacional va iniciar les investigacions d’aquests fets després de rebre una trucada a la Sala 091 alertant que quatre persones s’estaven barallant amb ganivets en un carrer del districte de Marítim. Els agents van acudir immediatament al lloc, localitzant a un home que els va manifestar que la seua dona li havia avisat que en entrar en l’habitatge on resideix havia sorprés tres homes amb matxets guardant les seues pertinences en una bossa. El marit els va localitzar al carrer poc després de rebre la trucada de la seua dona, amagats darrere d’una furgoneta, iniciant-se una discussió entre ells i fugint els presumptes autors abans de l’arribada dels agents.

Els policies van aconseguir localitzar poc després a un dels sospitosos, procedint a la seua detenció i passant posteriorment a disposició judicial. Els agents també van trobar els tres matxets presumptament emprats, de 27, 20 i 17 centímetres de fulla, respectivament.

Les investigacions van continuar fins al total esclariment dels fets, culminant amb la detenció dels altres dos sospitosos, sense antecedents policials i els quals han sigut posats en llibertat després de ser sentits en declaració, no sense abans ser advertits pels agents de la seua obligació legal de comparéixer davant l’autoritat judicial quan foren requerits.

ValenciàEspañol