domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Tres IES de Sagunt presenten els seus projectes d’accions socials amb drons per a la Fira Aèria

Amb l’objectiu de potenciar l’ús de noves tecnologies en els centres educatius, l’Ajuntament de Sagunt a través dels instituts d’educació secundària Clot del Moro, Eduardo Merello i María Moliner, participa en la Fira Aèria organitzada per la Universitat Miguel Hernández d’Alacant a través de l’empresa especialitzada a comunicar la I+D El Caleidoscopio.

L’Ajuntament de Sagunt, segons el regidor d’Ensenyament, José Manuel Tarazona, “ha fet una inversió total de 3.000 euros en estos tres instituts del municipi per a potenciar l’ús de les noves tecnologies, combinar projectes que després es puguen aprofitar de cara al futur en la ciutat i facilitar la formació i l’aprenentatge de l’alumnat del nostre poble integrant-lo en el que considerem una ciutat educadora”.

Els tres instituts de Sagunt han presentat hui els projectes de drons que l’alumnat ha creat en els centres, amb la supervisió del professorat de tecnologia i imatge i so. Cada projecte, que està subvencionat pel consistori de Sagunt amb 1.000 euros per institut, es destinarà a una acció social. L’IES Clot del Moro realitzarà visionats dels diferents edificis històrics per controlar el patrimoni industrial i cultural del municipi. L’IES Eduardo Merello, juntament amb Acció Ecologista Agró, està treballant en un projecte mediambiental de control i millora de les aus en els diferents parcs dels dos nuclis urbans de Sagunt, mitjançant la instal·lació de nius i el seu continu seguiment amb els drons. El projecte de l’IES María Moliner està encaminat al sector del turisme, orientat al control del socorrisme en les platges de Sagunt.

Últimas noticias

Contenido relacionado