Detinguts tres menors per robar amb violència a un altre jove

Els presumptes autors haurien emprat la violència per a obtindre tabac i un encenedor com a botí.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres menors d’edat, d’entre 15 i 16 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un robatori amb violència, després de sostraure a un altre menor tabac i un encenedor, per al que haurien emprat una navalla.

Els fets van ocórrer este dijous a Paterna, sobre les set i mitja de la vesprada, quan els policies van ser comissionats per la Sala 091, ja que pel que sembla un menor d’edat acabava de ser víctima d’un robatori amb violència.

PublicitatRovira  

Una vegada en el lloc, els agents van localitzar al jove i van esbrinar que feia escassos minuts tres xics li havien intimidat, col·locant-li un d’ells una navalla en el coll, alhora que li sostreien tabac i un encenedor.

Els agents van localitzar als presumptes autors en els voltants, així com, amb la col·laboració de Policia Local, una navalla de 7,5 centímetres de longitud, suposadament emprada per a cometre el robatori. Per tot això, la Policia Nacional els va detindre com a presumptes autors d’un robatori amb violència.

Els tres detinguts, sense antecedents policials, han sigut posats a la disposició de Fiscalia de Menors.