19:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Tres rècords del club, una mínima per al nacional absolut i vuit victòries parcials a la 1ª jornada de lliga

L’equip masculí de primera Divisió del Club de Córrer el Garbí va fer un gran treball en la primera jornada de la temporada a l’aire lliure del Campionat d’Espanya de Clubs. Els atletes morats van aconseguir 6 primers llocs el que suposa un molt bon resultat, doncs cal anar-se al grup dels quals van quedar en segona posició per a veure sis victòries d’un mateix club. Entre aquestes victòries, a més, Luis Salort va aconseguir la mínima per al Nacional Absolut de 110 metres tanques. En aquestes primeres posicions trobem els 100 metres i els 110 tanques de Luis Salort, els 56,30 metres d’Aitor Escamilla en javelina, els 14,20 metres de Javi Escrivà en pes, els 51,34 metres de Dani Major en martell i el primer lloc en relleus 4X100 amb Adrián Muñinos, Quique Llopis, Enric Miguel i Raúl González, tots juvenils i situats en primera posició del rànquin nacional.

Va haver-hi també quatre segons llocs entre els quals trobem els 38,68 metres d’Héctor Cabrera en disc i els 54,20 metres en javelina, Quique Llopis en 200 metres amb un temps de 22,03 i Fran Vilches en 800 metres llisos amb un temps d’1:58:59. També va haver-hi tres tercers llocs i quatre qarts. Molt bones posicions en les quals també vam tenir molts setens i vuitens llocs, i per tant, els punts ens van situar en el quart lloc dins d’aquesta trobada de lliga. En comparació de la resta de clubs que van quedar en quart lloc som el primer club per punts i per tant la nostra posició entre els 16 equips que participen en la Lliga és la 13ª.

La segona jornada de Lliga haurem d’enfrontar-nos a l’Universitat d’Oviedo, el Intec Zoiti d’Osca, i el Real Club Cèltic de Vigo però encara es desconeix el lloc de la trobada.

Últimas noticias

Contenido relacionado