‘La Treva’ es representarà al Teatre Municipal de Castelló a mans de l’Institut Valencià de Cultura

El Teatre Principal de Castelló acull el divendres, 11 d’octubre, a les 20.30 hores, la representació de l’obra en valencià ‘La treva’, de Donald Margulies, dirigida per Julián Manrique, una comèdia dramàtica plena d’humor, passió, diàlegs intel·ligents i conflictes reals. Aquesta activitat s’emmarca en la programació de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) per al primer trimestre de la temporada 2017-2018. 

El coordinador territorial de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) a Castelló, Alfonso Ribes, ha assenyalat que “‘La Treva’ conté tots els elements que conformen la programació actual del Teatre Principal, centrada bàsicament en la reivindicació del teatre com una suma de reflexió i entreteniment, és a dir, el teatre com a eina vital.”

 L’obra, que va ser guardonada amb el premi Tony a la millor obra de l’any 2010, és una producció de La Brutal, La Villarroel i Bitó, i té com a actors a Clara Segura, David Selvas, Ramón Madaula i Mima Riera. 

L’ obra es desenvolupa en 2003, després de la invasió d’Iraq pels Estats Units, la guerra continua. Sarah, una prestigiosa fotògrafa de guerra, torna d’Iraq al seu apartament a Brooklyn. Hi torna greument ferida per l’impacte d’una bomba mentre estava cobrint el conflicte. L’acompanya James, també reporter de guerra, que després de patir una crisi d’ansietat i abandonar l’escenari del conflicte ha tornat a buscar la seua dona. A casa hauran de cicatritzar les seues ferides. Reben la visita de Richard, editor i amic de la parella, acompanyat de la seua nova nóvia, la jove i ingènua Mandy. Ella farà que Sarah i James revisen el seu projecte de vida i de parella. Un any de treva perquè cada un decidisca què vol fer amb la seua vida.

Les entrades, que costen entre 10 i 20 euros, poden adquirir-se en les taquilles del teatre Principal i de l’Auditori, o en www.instanticket.es.

CatalanSpanish