Sanfélix: “el tripartit de la Vall d’Uixó vota en contra del 80% de les mocions presentades pel PP”

El PP de la Vall denuncia “el sectarisme del tripartit al votar en contra del 80% de les mocions amb caràcter valler”.

AVL

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha explicat que “el 80% de les mocions que hem presentat durant aquesta legislatura ha rebut el vot en contra del govern tripartit format per PSOE, EU i Compromís”.
El regidor del PP, Alberto Sanfélix, ha assegurat que “tots els plens presentem mocions amb caràcter valler, en positiu, en benefici del municipi i de la gent, però en la immensa majoria hem rebut un no”.
Així, l’edil ha assenyalat que “en el ple d’ahir el tripartit van votar en contra de la moció del PP, que demanava acostar la biblioteca municipal a les persones amb diversitat funcional i garantir la igualtat d’oportunitats a totes les persones”.
Per a Sanfélix, “en la moció d’ahir no demanàvem cap impossible i, si bé és cert, que en la biblioteca sempre s’han realitzat moltes activitats, pensem que es podria incidir més en benefici de les persones amb diversitat funcional”. No obstant això, “ens hem trobat, una vegada més, amb l’oposició del govern a la nostra proposta”.
En aquest sentit, l’edil ha recordat que “el tripartit ha votat en contra d’altres mocions presentades pel PP i que pensem que eren positives per als vallers”. Així, “PSOE, EU i Compromís han rebutjat compensar l’IBI agrari, manteniment de l’equipament esportiu, bonificar l’IBI dels propietaris de Muntanyeta-Fossaret i Belcaire C, dotar a la biblioteca d’un sistema anti robatoris i recolzar a les empreses i autònoms de la Vall d’Uixó”.
Per a Sanfélix, “la gent ens demana altura de mires i capacitat d’arribar a acords. Lamentablement no trobem cap d’ambdues coses en les persones que tenen les responsabilitats de govern en la Vall d’Uixó”.

- Advertisement -
CatalanSpanish