Clavell: “el tripartit d’esquerres ha augmentat en 2,2 milions d’euros el capítol de personal”

Els populars lamenten “el gir a l’esquerra de Ciutadans que amb el seu suport al govern municipal permetrà que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó seguisca subvencionant a entitats pro catalanistes”.

380

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha votat en contra el pressupost municipal per a 2018 perquè “PSOE, Esquerra Unida i Compromís augmenten de forma important el capítol de personal, destinen més diners a publicitat i propaganda, que a ajudes socials i perquè segueixen subvencionant a entitats pro catalanistes amb els diners de tots”.

El regidor Óscar Clavell ha assegurat que “durant aquesta legislatura, el tripartit d’esquerres ha augmentat en 2,2 milions d’euros el capítol de personal”. Segons Clavell, “els valleros tenim els mateixos serveis però amb els nostres impostos pagarem més diners per a personal”.

Així mateix, Tania Baños i els seus regidors tornen a prioritzar la publicitat i propaganda enfront de les ajudes socials. “Mentre el govern municipal dedicarà enguany 600.000 euros a pagar amb diners públics les seues campanyes polítiques, per a ajudes socials solament han previst 500.000 euros”. Per als populars, “els que venien a rescatar a les persones, ara que governen solament s’acorden d’ells mateixos, però açò sí, amb diners d’uns altres”.

A més, “el tripartit tornarà a subvencionar amb diners públics a entitats pro catalanistes com Escola Valenciana que volen la independència de Catalunya i de la Comunitat Valenciana, així com la fundació els falsos Països Catalans”. Per a Clavell, “Ciutadans ha permés amb el seu vot avui en el ple, que amb diners de tots els valleros es pague a entitats independentistes. Les persones de la Vall d’Uixó, que amb bona voluntat van optar per Ciutadans, han de saber que amb el seu suport estan donant totes les facilitats al tripartit perquè seguisca avance amb les seues polítiques. Ciutadans permet l’independentisme de Compromís, el populisme de Podem, el comunisme ranci d’Esquerra Unida i les males polítiques del PSOE”.

El pressupost de 2018 “destina 213.000 euros al pagament del servei jurídic de l’ajuntament sense que existisca un expedient de contractació i preveuen quasi un milió d’euros d’ingressos per minoracions de factures, que estan pendents d’un procediment judicial i que, per tant, avui dia, no saben si s’ingressaran”.

Finalment, els populars han denunciat que s’aprove el pressupost de 2018 a mitjan gener, “alguna cosa que no succeïa des de l’etapa de Tur i Olimpia”.