I Trobada Jove “Noemtoqueselwhatsapp2017” en l’Igual-ment Fest

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha organitzat la I Trobada Jove Noemtoquesel whatsapp, que s’instal·larà a una gran carpa situada al centre de la ciutat de València demà 26 de novembre, que es desenvoluparà de manera simultània amb les activitats d‘Igual-ment Fest’ de l’Ajuntament de València.

Des de les 11.00 hores fins a les 18.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament de València, totes les persones que ho desitgen podran conéixer les fotos, els vídeos, les actuacions musicals, teatrals, un grafiti i altres treballs artístics realitzats per grups de joves de 14 a 17 anys de sis centres educatius de la Comunitat Valenciana, amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Rovira  

També a la carpa de l’IVAJ s’instal·larà l’exposició fotogràfica itinerant ‘Noemtoquesel whatsapp’, un fotomaton amb ‘atrezzo‘ i un taller de samarretes i xapes per a recordar la visita a la festa de la igualtat i l’eliminació de la violència masclista.

Totes les experiències de “NoemtoqueselWhatsApp” estan realitzades per joves que volen transmetre valors de convivència, educació i respecte davant les actituds violentes contra les dones a través de fotografia, vídeo, teatre, rap i altres expressions musicals, grafiti i cartells, procedents de municipis de tota la Comunitat Valenciana.

La iniciativa s’inscriu en el programa d’educació en valors ‘M’importa’ de l’IVAJ, que enguany ha optat per reunir a joves perquè compartisquen les seues expressions artístiques per la igualtat i per l’eliminació de la violència masclista.

Els instituts participants són l’IES Sucro d’Albalat de la Ribera, IES Arabista Ribera de Carcaixent, IES Alcalans de Montserrat, IES La Canal de Petrer, IES Botànic Cavanilles de la Vall d’Uixò, i l’IES Oleana de Requena.

L’IVAJ convida a visitar la carpa de la I Trobada Jove i portar a tots els racons de la Comunitat Valenciana l’educació en valors d’igualtat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela