Sagunt rep la visita de 135 joves en la Trobada de Corresponsals del Consorci Xarxa Joves.net

El Casal Jove del Port de Sagunt va acollir dissabte passat 6 d'abril corresponsals de 12 municipis en una jornada lúdica i de posada en comú d'idees.

Sagunt va rebre este cap de setmana la visita de 135 jóvens en la Trobada de Corresponsals del Consorci Xarxa Joves.net, del qual forma part l’Ajuntament de Sagunt. En concret, dissabte passat 6 d’abril, el Casal Jove del Port de Sagunt va acollir els i les jóvens amb l’objectiu d’establir nexes d’unió entre els programes de foment de l’alumnat actiu i els corresponsals dels instituts dels municipis participants.

En total van participar 135 alumnes actius i actives i corresponsals d’instituts de 12 municipis: Alaquàs, Aldaia, Albal, Barri del Crist, Mislata, Paterna, Paiporta, Picassent, Sagunt, Silla, Torrent i Xirivella, tots membres del Consorci Xarxa Joves.net.

La jornada va començar a les 17.30 amb l’arribada de l’alumnat amb autobús a la zona del Malecó i van realitzar una gimcana sobre el patrimoni industrial, amb proves in situ i en la zona de la platja. Seguidament van acudir al Casal Jove on van sopar i van estar realitzant les activitats del programa Lluna Plena. Tot açò, a més de ser una activitat purament lúdica, els va servir per a agafar idees que traslladaran als seus municipis.

La Xarxa Joves.net s’encarrega de coordinar polítiques per a jóvens mitjançant la formació dels professionals i tècnics de Joventut dels ajuntaments membres, al mateix temps que es duen a terme iniciatives relacionades amb la formació, l’ocupació, l’oci, la sensibilització en assumptes de salut i prevenció o la informació juvenil gràcies a la potent xarxa de corresponsals.

Publicitat