17.3 C
Valencia

La Universitat d’Alacant acull la primera trobada nacional d’estudiants de Nutrició Humana i Dietètica

Més d'un centenar de participants debatran sobre la situació del dietista-nutricionista tant en l'àmbit acadèmic com en el laboral.

- Publicitat -AVL

La Universitat d’Alacant acull, del 18 al 20 de juliol, més d’un centenar d’estudiants en ReD-N, en una primera trobada nacional feta per estudiants i per a estudiants de Nutrició Humana i Dietètica. Un esdeveniment únic en què els participants podran compartir opinions i experiències sobre la situació actual tant de l’educació com de la professió del dietista-nutricionista a Espanya.

Entre els objectius principals de ReD-N, a més de l’agrupació i la participació estudiantil de forma activa en els diferents òrgans educatius, està aportar una formació en competències transversals futures professionals un valor afegit. Per a això, durant els tres dies els participants assistiran a una sèrie de tallers on aprendre i desenvolupar una sèrie de competències transversals als seus estudis.

- Advertisement -

Un dels debats principals de l’esdeveniment serà analitzar la situació del dietista-nutricionista en l’àmbit acadèmic i laboral com a professional de la salut dins d’un equip interdisciplinari. “Necessitem un espai que reunisca les estudiants a fi d’aconseguir millorar el perfil professional des de l’educació com a base sòlida”, assenyala la coordinadora de la trobada i estudiant del grau en Nutrició i Dietètica de la Universitat d’Alacant, Elena Adán.

“Des de l’organització creiem fermament que la col·laboració i el tracte interpersonal és una eina única, una peça fonamental a l’hora d’aconseguir una cooperació de totes les estudiants que permeta augmentar la qualitat educativa que enriquisca la Universitat. Pretenem desenvolupar les capacitats de les estudiants i els estudiants per a aportar grans professionals a una població cada vegada més conscient de la importància del nutricionista en els organismes privats i públics (educació, restauració col·lectiva, salut pública, indústria alimentària, etc.), dins d’un equip multidisciplinari que tracte els problemes incipients de la societat moderna”, hi afig Adán.

La ReD-N proposa quatre tallers sobre aprendre a parlar en públic, saber organitzar-se, aprendre a emprendre i conèixer habilitats de comunicació i interpersonals. “A més, hem volgut donar a aquestes primeres jornades un format no solament de formació sobre temes de nutrició i altres competències transversals, sinó també de crear vincles entre estudiants de tota Espanya mitjançant la realització de dinàmiques interpersonals, activitats i jocs”, assenyalen des de la coordinació de l’esdeveniment.

L’esdeveniment, que començarà el pròxim dimecres18 de juliol a les 12.30 hores, tindrà lloc a la sala d’actes Alfredo Orts de l’edifici d’Òptica, a excepció dels tallers que seran a l’aulari 2, a les sales 11 i 12, i les dinàmiques que seran per tot el campus de la Universitat d’Alacant.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià