11:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Trobadorets presenta el seu nou disc ‘Paco, com en fas xalar’, de l’obra de Paco Muñoz

El cinqué disc de la banda castellonenca reuneix 13 cançons entre les quals barregen clàssics del músic valencià i versions amb l'estil propi de Trobadorets

El Mercat MICO acollirà el dia 23 a les 18.15 en la plaça Major d’Orpesa la presentació i el nou espectacle de Trobadorets, en el qual col·laboraren altres artistes.

El conegudíssim grup de música infantil castellonenca Trobadorets presentarà el seu nou disc ‘Paco, *com ens fas *alar’ el divendres 23 d’octubre a les 18.15 hores en el Mercat de Cultura Infantil d’Orpesa (MICO), Aquest nou treball, que consolida més si cap a Trobadorets com un dels referents actuals de la música en valencià dirigida als més xicotets, constitueix a més un merescudíssim homenatge al pioner músic i mestre del gènere, Paco Muñoz. De fet, el disc, conformat per 13 cançons, recupera i versiona algunes de les peces més conegudes del cantautor valencià, que ja formen part de l’imaginari popular de la música infantil valenciana.

D’aquesta manera, Trobadorets convertirà la cita cultural d’Orpesa en epicentre de la música popular, amb un espectacle nou en el qual set músics recuperaran fidelment algunes de les obres més emblemàtiques i conegudes de Paco Muñoz i també versionaren unes altres de les seues cançons amb l’estil, la festa, la frescor, la simpatia i la diversió que caracteritzen al conjunt castellonenc.

La presentació de ‘Paco, com ens fans xalar’, a més, comptarà amb destacades col·laboracions d’artistes i veus que han participat en l’enregistrament del qual serà el cinqué disc de Trobadorets i que no han volgut perdre’s l’oportunitat de formar part del  tribut al músic valencià que a principis dels huitanta va iniciar la senda de la música infantil valenciana, de la qual tots són hereus. Per això, per a aquest esdeveniment que tindrà lloc en la plaça *Major d’Orpesa, es podrà reservar l’entrada a través de la web oficial del MICO https://mercatmico.org/.

Amb més de mig miler de concerts a la seua esquena, Trobadorets s’ha consolidat com la banda de referència en el panorama de la música familiar no sols de les comarques castellonenques, sinó de tot el territori, ja que com una de les bandes més actives del gènere han portat la seua música i cançons a províncies i autonomies veïnes. De fet, no hi ha festa, festival o acte benèfic que no compte amb ells. Així, després de ‘Sons i cançons’, ‘Trobadorets’, ‘Una Cançoneta i mo’n anem’ i A Xalar, la banda formada per Pau Sancho (Vilafranca) i Gerard Chiva (Ludiente) es reforça amb més músics per a presentar aquest nou treball ‘Paco, com ens fas xalar’.

Últimas noticias

Contenido relacionado