Troben més de 655.000 euros de procedència desconeguda a Sagunt

Esta actuació s'ha saldat amb la denúncia a un home de 42 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'una infracció de Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.

PublicitatAVL

Dins dels dispositius establits de manera permanent, a fi d’evitar el tràfic de drogues a la província de València, el passat dia 16 de gener, la Guàrdia Civil va aprehendre més de 655.000 euros de procedència desconeguda a l’interior d’un vehicle rere conducta a la
seua inspecció.

El denunciat va ser identificat mentre circulava al voltant de les 00.30 hores del passat 16 de gener pel terme municipal de Sagunt.

PublicitatRovira  

Els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la denúncia d’un home de 42 anys, i de nacionalitat espanyola, implicat en una infracció a la llei 10/2010 de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del terrorisme. Al no poder verificar la procedència d’estos diners.

D’esta infracció a la llei 10/2010 de prevenció del blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme s’ha donat compte a l’autoritat competent de l’Agència Tributària (Servei de Prevenció de Blanqueig de Capitals).