Troben mort a Francesc Gambús a Brussel·les

La policia ha trobat el cos sense vida del polític català en el seu domicili de la ciutat belga.

124

La policia de Brussel·les ha trobat este dissabte el cos sense vida de l’exeurodiputat català Francesc Gambús. El polític, de 45 anys, era assessor del Partit Popular Europeu i actualment residia en la capital belga. Encara es desconeixen les causes de la seua mort.

Gambús va exercir com a eurodiputat en el PPE fins a 2019, des de juliol, era el cap del gabinet de l’eurodiputada del PP Rosa Estaràs i anteriorment havia sigut Director General de Relacions Exteriors de la Generalitat entre 2011 i 2014; regidor de Comerç i Consum a l’Ajuntament de Badalona (Barcelona) entre 2010 i 2011, i assessor d’UCD en l’Eurocambra i de CiU en el Congrés dels Diputats.

Els càrrecs del partit presents en la sessió del consell d’Units han guardat un minut de silenci en record de Gambús. Molts havien treballat durant diversos anys amb ell. També ha transmés les seues condolences el líder del PSC, Miquel Iceta; la portaveu del PP en el Parlament Europeu, Dolors Montserrat; l’eurodiputat de Catalunya En Comú Ernest Urtasun, i el portaveu de Demòcrates de Catalunya, Antoni Castellà, entre altres.