sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Troben morta a la dona desapareguda a Eivissa

Les forces de seguretat tracten de resoldre la desaparició amb final tràgic de Katia F.S., de 34 anys i la de l’encara sense resoldre desaparició de Marcos Pérez de La Torre, de 26 anys. La desaparició de la parella, resident a Eivissa, va ser denunciada per la família de La Torre.

El 18 de novembre ja va ser impossible contactar amb la parella. Després de diversos dies de desesperades cridades, missatges i consultes als seus amics en l’illa, la família Pérez va interposar una denúncia a Móstoles i es va iniciar així una recerca de la Policia Nacional que encara està oberta.

La Guàrdia Civil va escorcollar la zona pròxima a l’illa sense cap resultat fins que tràgicament el cos va aparéixer a la platja de Cullera. El cadàver de Katia estava surant a molt pocs metres de la riba i es trobava en avançat estat de descomposició. Un home que passejava per la zona ho va veure i ho va arrossegar fins a l’arena. Després, va donar l’alerta i agents de la Guàrdia Civil de Cullera es van desplaçar al lloc.

El cotxe de la parella també va ser trobat a un lloc muntanyós de l’illa i el fet que estiga parcialment desballestat pot indicar el seu estat d’abandó. La família encara no descarta trobar a Marcos viu.

Últimas noticias

Contenido relacionado