El I Trofeu Diputació de Castelló impulsa l’esport nàutic com a part de ‘Castelló Escenari Esportiu’

La Diputació reunirà a la flota provincial de regates de creuer amb tres regates diferents des de Vinaròs, Borriana i Castelló.

135
Des que es va originar, a causa d'un raig, desenes de mitjans aeris i centenars d'efectius terrestres han treballat en la seua extinció, moltes vegades dificultada per les altes temperatures i els canvis de vent

El Govern Provincial impulsa l’esport nàutic com a part del seu programa ‘Castelló Escenari Esportiu’ amb l’I Trofeu Diputació de Castelló, organitzat per l’Associació de Clubs Nàutics de la Província de Castelló. Així, la Diputació reunirà amb aquesta iniciativa a la flota provincial de regates, conjuminant en un mateix dia, el 9 de juny, les tres regates diferents que partiran des de Vinaròs, Borriana i Castelló amb un mateix punt d’arribada, Orpesa.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha destacat en la presentació d’aquesta iniciativa a Vinaròs, que “és un pas més per continuar exportant les virtuts del que és el millor escenari esportiu del mediterrani, la nostra província. Tenim les millors condicions per a mostrar al món que en el nostre mar es pot gaudir de les millors regates, amb l’activitat dels clubs nàutics amb els quals mantenim una col·laboració propera durant tot l’any. I a això va dirigida aquesta iniciativa, a dinamitzar l’activitat esportiva entorn de les regates i a posicionar la nostra província com a destinació d’aquest tipus d’activitat per a continuar generant noves oportunitats turístiques i econòmiques”.

Cal tindre en compte que la flota d’Orpesa anirà com és tradicional fins a Borriana per a realitzar també l’eixida des d’allí.

Dinamització turística entorn de l’esport nàutic
L’I Trofeu Diputació de Castelló ACNPC naix amb l’objectiu d’aconseguir una alta participació d’entorn de 50 embarcacions i més de 200 tripulants. La distància als llocs de procedència de les embarcacions estimularà a més les pernoctacions turístiques en la província en una època de l’any prèvia a la temporada estival.