La pilota valenciana es dóna cita en la XII Edició del Trofeu Mestres Ciutat de València

La final es disputa el pròxim dissabte 22 de desembre en el Trinquet de Pelayo.

La XII edició del trofeu Mestres Ciutat de València Gran Premi Caixa Popular celebra la gran final entre Pere Roc II i Javi contra El Genovés II, Raúl i Tomás II, durant el pròxim dissabte 22 de desembre a les 18.00 hores en el Trinquet de Pelayo.

Després d’una primera semifinal disputada el passat dijous 13 de desembre entre Puchol II i Héctor i el trio del Genovés II, Raúl i Tomàs II; i una segona semifinal que es va disputar dissabte 15 de desembre entre Pere Roc II i Javi contra Soro III i Félix, els vencedors es debaten este pròxim dissabte en la catedral de la pilota valenciana.

La modalitat de pilota valenciana d’«escala i corda» és una de les més populars d’este esport. El lloc on es juga té una longitud entre 55 i 60 metres en el que cada equip abasta entre dos i tres jugadors. La seua pràctica està més estesa al nord del Xúquer i el seu sistema de puntuació presenta diferents similituds amb el del tennis.

Per tant, el torneig, que celebra la seua XII edició, reunirà els millors de la competició. En les semifinals es van enfrontar els jugadors més importants del panorama actual, on es va poder observar el nivell de joc per part de tots dos equips. Per a esta ocasió, donada la trajectòria i professionalitat dels jugadors, s’espera que la final siga molt renyida i que l’històric Trinquet, considerat el recinte esportiu cobert en actiu més antic d’Europa, aconseguisca l’aforament complet.

En definitiva, el nivell que requerix un esdeveniment d’esta importància està assegurat. Per a este final d’any, la gran competició compta una vegada més amb una gran afluència social i pretén oferir el màxim espectacle als fidels espectadors de l’esport valencià.

CatalanSpanish