El poliesportiu Natzaret acull la VII edició del trofeu ciutat de València de tir amb arc

El Poliesportiu Natzaret acull el proper diumenge 5 de maig la VIII edició del Trofeu Ciutat de València de Tir amb Arc – III Tirada de Lliga Provincial València-Castelló, des de les 8.00 fins a les 14.00 hores, amb l’inici de la competició previst a les 9.00 hores.

La competició, que està homologada per la Federació Internacional de Tir amb Arc (FITA) i organitzada pel Club Arc València, reunix a més de 100 arquers de totes les modalitats competint per tindre el millor lloc disparant a dianes a diferents distàncies en dues tandes de 36 fletxes. La prova compta amb el suport de l’Ajuntament de València, la Fundació Esportiva Municipal de València i la Federació de la Comunitat Valenciana de Tir amb Arc.

 

En la seua huitena edició, reunix a arquers de totes les modalitats: Arc Compost, Recurvo, Arc Estàndard, Arc Nu, Tradicional Recurvo i Longbow, disparats per arquers de totes les edats. En finalitzar el campionat, es procedirà al lliurament de premis, obsequiant a tots els participants amb una samarreta commemorativa de la trobada, així com la degustació de la paella valenciana.

Publicitat