EL TSJCV ordena l’ingrés a la presó de Magariños però suspén el de Grau

El tribunal ha demanat l'ingrés voluntari a la presó de Magariños dijous que ve, dia 31, en l'establiment penitenciari Madrid I-Dones

El Tribunal Superior de Justícia valencià ha rebutjat les peticions de Mónica Magariños, empleada de les empreses de Francisco Correa, perquè se suspenga el seu ingrés a la presó mentre es tramita la seua petició d’indult, i ha acceptat la d’Ana Grau, treballadora de l’Agència Valenciana de Turisme, ambdos condemnades pel cas Fitur.

Ana Grau està condemnada a tres anys de presó per falsedat documental i a 4 anys d’inhabilitació per prevaricació administrativa, mentre que Magariños va ser condemnada a 8 anys de presó per associació il·lícita, prevaricació i malversació, per l’anomenat cas Fitur (una de les sis peces de la branca valenciana de la trama Gürtel).

Rovira  

En el cas de Magariños, el tribunal valencià ha pres en consideració per denegar la petició que la seua pena supera els tres anys de presó i perquè a més té una acusació pendent d’enjudiciament en una altra de les peces del cas, per la qual se li sol·liciten 8 anys de presó.

A més, el tribunal ha demanat l’ingrés voluntari a la presó de Magariños dijous que ve, dia 31, en l’establiment penitenciari Madrid I-Dones, i li adverteix que en cas que no ingresse este dia seran dictades les corresponents ordres de crida i cerca.

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) va comunicar també ahir que havia desestimat la petició d’Isabel Jordán, ex administradora de diverses empreses del grup Correa condemnada a sis anys en la mateixa peça del cas Gürtel relativa al pavelló valencià en Fitur, de suspendre el seu ingrés a la presó fins que es resolgués la seua petició d’indult. EFE

PublicitatJuega Limpio Orihuela