Turisme acosta el “Nadal valencià” a la Fira Internacional de les Cultures de Madrid

L’Agència Valenciana del Turisme acosta la campanya de la Generalitat ‘El Nadal és valencià’ a la Fira Internacional de les Cultures que organitza l’Ajuntament de Madrid per a aquestes festes. Es tracta d’una trobada en el qual la Comunitat participa per primera vegada i que celebra la diversitat social i cultural espanyola amb activitats que acosten als visitants les diferents formes d’entendre el Nadal en cadascuna de les comunitats autònomes.

En el cas de la Comunitat Valenciana, del 26 al 29 de desembre l’AVT participa en aquest certamen amb una caseta de fusta en la qual es reproduirà el mapa de nadal de la campanya “El Nadal és Valencià”, així com diferent material promocional de la Comunitat Valenciana.

A més d’incidir en les propostes nadalenques que les tres províncies ofereixen al visitant durant aquests dies, també es promocionaran productes turístics que ajuden a desestacionalitzar i a dinamitzar l’activitat turística del principal mercat nacional, el madrileny. Aquests són la Ruta dels Borja, del Grial o Camins de Dinosaures, així com l’oferta de birdwatching o de turisme actiu o familiar, entre altres.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha volgut destacar que “el Nadal és un gran producte turístic que té molt a veure amb la singularitat i la diferenciació del que som els valencians per tot el món”.

Colomer també ha explicat que aquesta campanya té molt a veure amb la intenció de l’AVT de “desestacionalitzar” el turisme i de promocionar una Comunitat Valenciana “oberta i hospitalària”. “Anem a col·laborar a difondre-la i portar-la a tots els racons que puguem”, ha afegit. Cal recordar que la campanya va viatjar a París el passat 14 de desembre, on es va presentar a més de 80 agents, aerolínies i touroperadors francesos.

CatalanSpanish