7:01 pm - Monday, 6 July 2020

Turisme llança la campanya de promoció en xarxes socials #SueñaElMediterráneoEnVivo

- Publicidad -Reciplasa

Colomer: "Volem mostrar totes aquelles experiències que podem oferir, tot allò que es tornarà a viure al Mediterrani en Viu".

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Turisme Comunitat Valenciana ha llançat una nova campanya en xarxes socials per a reforçar la visibilitat de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana durant la crisi provocada per la COVID- 19 sota l’eix #SueñaElMediterráneoEnVivo.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha assenyalat que en l’actual situació provocada per la pandèmia de COVID-19, “hi ha un sentiment generalitzat d’estar vivint un mal somni que sembla no acabar mai i, no obstant això, des de la Comunitat Valenciana convidem a gaudir, a viure una història que tindrà final feliç perquè acabarà al Mediterrani en Viu”.

Colomer ha recalcat que “ara és el moment de quedar-se a casa, però també de compartir somnis” i ha afegit que “volem mostrar totes aquelles experiències que podem oferir, amb tot allò que es tornarà a viure al Mediterrani en Viu”.

Francesc Colomer ha explicat que per a fer front a esta complicada situació, des de Turisme Comunitat Valenciana “hem treballat per a activar una nova estratègia de màrqueting online en xarxes socials sota l’eix #SueñaElMediterráneoEnVivo per a continuar vius i actius en la ment dels nostres visitants”.

Aquesta nova campanya s’ha plantejat en tres fases diferenciades i es difondrà a través de totes les xarxes socials de Turisme Comunitat Valenciana: Facebook, Instagram, Twitter i YouTube a partir de hui a les 22.00 hores.

La peça principal d’esta microcampanya serà un vídeo emocional connectat amb l’estil i ‘guidelines’ de l’anunci de la campanya #MediterráneoEnVivo, que es difondrà durant la primera fase de la campanya.

A més, per a la segona i tercera fase es difondran també microvídeos de productes turístics. Es tracta de píndoles, d’entre 10 i 20 segons, centrades en la promoció de productes turístics estratègics com l’esport nàutic, la gastronomia i la naturalesa o el turisme actiu, el cultural, el familiar i el LGTB,

Fase 1

En la primera fase de la campanya, que és participativa i interactiva, es pretén donar a conéixer la Comunitat Valenciana des del balcó dels residents.

Esta acció s’activarà en Facebook i Instagram, des d’on es convida als residents en la Comunitat Valenciana a compartir les millors vistes des del seu balcó per a continuar somiant amb el Mediterrani En Viu. Per a esta acció s’utilitzarà l’etiqueta #CVDesdeMIBalcón.

Francesc Colomer ha explicat que l’objectiu d’esta fase és “animar a la participació dels residents i potencials turistes a compartir els millors paisatges de la Comunitat Valenciana des dels seus balcons perquè tots puguem gaudir d’esta bella terra”.

També, durant la primera fase de la campanya, s’activarà un repte perquè els seguidors interactuen descobrint les destinacions de cinema de la Comunitat Valenciana.

Colomer ha assenyalat que “aprofitant que durant estos dies de confinament s’ha disparat el consum de pel·lícules i sèries i algunes plataformes han alliberat el seu catàleg de pel·lícules al públic, proposarem un repte setmanal als nostres seguidors amb una foto que hauran de situar en el mapa i, una vegada estiga resolta la pregunta, facilitarem l’escena completa a la qual ens referim a través d’un enllaç”. Per a esta acció s’utilitzarà l’etiqueta #DestinosDeCineCV

Fase 2

En esta segona fase de la campanya es pretén motivar als seguidors per a somiar amb destinacions de la Comunitat Valenciana per al que es mostraran en Facebook, Instagram i Twitter microvídeos de productes i experiències turístiques.

Esta acció planteja la pregunta Què és el primer que faràs quan tornes a visitar la Comunitat Valenciana i té l’objectiu que els seguidors de les xarxes socials recorden els somnis i desitjos que tenen per complir en la Comunitat Valenciana i els compartisquen, per a poder dur-los a terme quan finalitze esta situació.

En esta acció s’utilitzarà l’etiqueta #SueñaElMediterráneoEnVivo

Fase 3

Durant esta tercera fase, al llarg de 4 setmanes, es mostraran llocs curiosos i desconeguts a través de microvídeos de productes i experiències per a potenciar i mobilitzar el turisme nacional cap a la Comunitat Valenciana per a la campanya estival.

Francesc Colomer ha assenyalat que en esta última fase “pretenem donar la volta a l’eslògan #QuédateEnCasa, sense deixar de remarcar-lo mentre siga necessari, per a potenciar el turisme nacional amb l’eslògan #AquíEstoyEsperándote” i ha afegit que “mostrarem en els nostres canals online els plans perquè els potencials turistes recórreguen la Comunitat Valenciana durant les setmanes de tancament i que quan s’acabe esta situació de confinament i es puga retornar a l’activitat turística, visiten les nostres destinacions perquè en la Comunitat, també estaran a casa i els estem esperant”.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Un menor de 15 anys, atés en colpejar-se al saltar a l’aigua en una cala de la Renegà

Després de l'assistència, el ferit ha estat traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital bàsic.

L’Ajuntament de Vila-real paga prop de 140.000 euros en hores extres i ajudes al personal municipal

Concretament, s'han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d'hores extraordinàries i 13.973 euros d'ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

Es descarta la ‘immunitat de grup’ a Espanya perquè només el 5,2% de la població té anticossos COVID

L'Estudi Nacional de Seroprevalencia ENA-COVID indica que la prevalença més elevada d'anticossos es troba en personal sanitari (10%) i en treballadors de residències i centres sociosanitaris (7,7%)

Compromís proposa crear ‘cases de part’ en els hospitals públics

Mònica Àlvaro: “No es pot obviar com la crisi de la COVID-19 ha posat de manifest la necessitat d’impulsar este tipus de mesura que millora la seguretat, l'atenció a l'embaràs, el part i el puerperi immediat”

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià