16.6 C
Valencia

Turisme presenta a les empreses de restauració de la Comunitat al segell L’Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer ha presentat a través d'un seminari web l'esborrany del manual per a adherir a les empreses de restauració al segell L'Exquisit Mediterrani.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Turisme Comunitat Valenciana ha començat una nova fase de desenvolupament de la Xarxa GastroTurística Comunitat Valenciana per a adherir a les empreses del producte turístic gastronòmic de la Comunitat Valenciana al segell L’Exquisit Mediterrani, iniciant este procés en els establiments de restauració.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha realitzat l’obertura d’un seminari web on s’ha presentat l’esborrany del manual per a adherir a les empreses de turístic gastronòmic de la Comunitat Valenciana al segell L’Exquisit Mediterrani.

En el webinar han participat membres del Comité Assessor de la Xarxa GastroTuristica CV L’Exquisit Mediterrani, a més de les associacions sectorials, amb l’objectiu de conéixer l’esborrany del manual d’adhesió per als establiments de restauració elaborat per Turisme Comunitat Valenciana i poder iniciar un procés de participatiu perquè, a través de les seues associacions, realitzen les aportacions que consideren este manual.

Francesc Colomer ha assenyalat que “fins ara s’han adherit a la marca L’Exquisit Mediterrani diputacions, ajuntaments, entitats públiques i privades, creant així una xarxa que atrapa els nostres valors, atributs i essències”.

- Publicitat -

A més, ha explicat que “L’Exquisit Mediterrani té 8 eixos fonamentals de treball perquè pensem que no ens podia valdre qualsevol oferta o proposta, nosaltres hem de competir amb marques de qualitat”.

En esta línia, ha recalcat que “hui fem un pas més en el perfil i els requisits per a sumar als establiments de restauració a la marca de qualitat L’Exquisit Mediterrani” i que “treballem per a oferir productes i experiències turístiques de qualitat perquè hem d’intentar tornar a competir amb la nostra millor versió quan tot passe.

- Publicitat -

Per part seua, el director general de Turisme, Herick Campos, que ha clausurat esta trobada, ha recordat que “també s’està redactant el decret de regulació d’establiments d’hostaleria”.

A més, Campos ha insistit que la xarxa GastroTurística Comunitat Valenciana L’Exquisit Mediterrani “també ens permetrà valorar tot el treball realitzat pels establiments per a adaptar-se a la situació actual i garantir la seguretat dels usuaris”.

Alguns dels requisits que conté el manual per a poder adherir-se són rubricar el Codi Ètic del Turisme Valencià, ser una empresa legalment constituïda, disposar de web pròpia i/o perfil en xarxes socials amb informació actualitzada, participar en accions de promoció i aportar informació estadística amb la qual millorar el producte turístic gastronòmic.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià