18:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Turisme convida a ‘influencers’ europeus per a donar a conèixer la gastronomia de la Comunitat Valenciana

L’Agència Valenciana del Turisme ha convocat a un grup de ‘influencers’ i periodistes europeus amb la finalitat de donar a conèixer la Comunitat Valenciana i les seues especials característiques gastronòmiques.

Els periodistes, procedents de França, Portugal i Noruega, realitzaran un viatge de tres dies, des d’aquest dimecres i fins al pròxim 24 de febrer, en el qual coneixeran de primera mà diferents aspectes relacionats amb la gastronomia del territori. L’itinerari inclou la visita a un celler, diferents mercats locals i alguns dels restaurants més representatius de la Comunitat Valenciana.

L’Agència Valenciana del Turisme en el seu afany per difondre la cultura valenciana, promou aquesta activitat amb l’objectiu de convertir als ‘influencers’ en portaveus de la singularitat gastronòmica del territori.

Així, tal com ha remarcat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “el treball que fan aquests prescriptors de destinació en la difusió de la Comunitat Valenciana és fonamental”; per açò, aquest tipus d’accions “s’integren perfectament en la nostra estratègia de diferenciació a través del producte”, ha afegit Colomer.

Finalment, el president de l’Agència Valenciana del Turisme ha posat l’accent que “hem d’aprofitar el nostre potencial, i el turisme gastronòmic forma part dels nostres principals atractius”.

Últimas noticias

Contenido relacionado