Turisme destina més de 210.000 euros a ajudes per a lluitar contra l’intrusisme en els allotjaments turístics

Així, s'ha concedit una subvenció de 104.175 euros a la Federación Española de Asociaciones de Viviendas y Apartamentos Turísticos per a la iniciativa 'Luchando contra el intrusismo en la Comunitat Valenciana a través de Be Legal My Friend'

Turisme publica hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la concessió d’ajudes del programa destinat a la lluita contra l’intrusisme en l’oferta d’allotjament turístic, que ascendeix a un import global de 210.568,64 euros.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat, en un comunicat, el “compromís” de la Generalitat “per dignificar la professionalitat del sector turístic i per fomentar un turisme responsable” i ha subratllat que el Consell és “el primer govern regional del món que aprova el Codi Ètic del Turisme adaptat a la peculiaritat del nostre territori”.

Rovira  

A més, ha incidit que “la lluita contra l’intrusisme i la competència deslleial, que no és més que la defensa del model reglat i professional, no serà només un repte de les administracions públiques sinó que necessitem aliances amb actors dinàmics que siguen capaços de construir un model de defensa dels drets i la legalitat”.

Per açò, ha qualificat d'”encert” la línia d’ajudes “que fa possible anar construint eixe ecosistema públic i privat en defensa dels valors que permetran avançar de forma sostenible”.

El DOGV publica la resolució de la concessió d’ajudes del programa 1 de la convocatòria dirigida a les empreses del sector turístic, en concret l’epígraf ‘Lluita contra l’intrusisme en l’oferta d’allotjament turístic’, per un total de 210.568,64 euros a tres projectes.

Així, s’ha concedit una subvenció de 104.175 euros a la Federación Española de Asociaciones de Viviendas y Apartamentos Turísticos per a la iniciativa ‘Luchando contra el intrusismo en la Comunitat Valenciana a través de Be Legal My Friend’.

També s’ha concedit una subvenció de 71.881,20 euros a l’Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (AVACU) per al projecte ‘Sensibilització i conscienciació per a un allotjament sostenible i de qualitat’ i una ajuda a l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hoteleria i Turisme de Castelló per un total de 34.512,44 euros.

PublicitatJuega Limpio Orihuela