viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Turisme emet en Facebook Live la Cremà de les Falles de València

L’Agència Valenciana del Turisme emetrà en directe dilluns que ve, 19 de març, de la mà de la presentadora alacantina Carolina Ferre, la nit de la Cremà, un dels actes centrals de les Falles.

Així, a través del format Facebook Live s’emetrà tots els detalls d’aquesta festa que, amb la crema dels monuments fallers, és considerada com el colofó final als dies grans de la festa més internacional de València.

El streaming s’iniciarà al voltant de les 22.30 hores de la nit i comptarà amb altres cinc connexions en directe: a les 23 hores amb la Cremà de la Falla infantil; a mitjanit, on s’interactuarà amb els usuaris connectats; a les 00:30 i a la 1:00, amb entrevistes i la Cremà de la falla de la Plaça de l’Ajuntament, i a les 01.30 hores aproximadament, amb la finalitat de la festa.

Amb aquestes connexions, es pretén mostrar els actes més rellevants de la festa i acostar-la als més de 200.000 seguidors de la pàgina de Facebook de la Comunitat Valenciana.

A més i segons ha informat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “des de l’Agència Valenciana del Turisme anem a oferir la possibilitat de poder compartir l’experiència de viure en directe la festa a tots els mitjans que així ens ho sol·liciten”. I ha afegit que, amb això, es pretén difondre aquest acte tan commemoratiu de la festa i “acostar la Nit de la Cremà a tots els racons del món”.

Així mateix, ha remarcat que “aquest any moguts per l’interés que susciten les Falles, declarades Patrimoni de la Humanitat per Unesco, i per la idoneïtat de les dates en caure cap de setmana, des de l’Agència Valenciana del Turisme hem reforçat la seua promoció ‘online'”.

Reforç de la promoció

En concret, l’Agència Valenciana del Turisme publica al Portal Turístic de la Comunitat Valenciana continguts sobre Falles en les diferents seccions del portal, on es convida a conéixer els museus fallers de València i Alzira, a visitar el taller d’un artista faller i fins i tot a familiaritzar-se amb el llenguatge faller i les seues tradicions.

En el butlletí s’ha publicat la notícia “Art, pólvora i tradició en les Falles de la Comunitat Valenciana”. Cal destacar que el butlletí té un abast mitjà superior als 16.000 lectors en diferents idiomes (espanyol, anglés, francés, alemany i valencià).

Respecte a la promoció a través de les xarxes socials, l’Agència Valenciana del Turisme ha reforçat la promoció de les Falles 2018 des del 26 de febrer i fins al 19 de març. Aquest any a més es pot seguir des de la global page de Facebook Comunitat Valenciana les mascletaes via streaming per cortesia de la Junta Central Fallera.

Per a xarxes socials, s’han seleccionat deu fites en els quals es reforçarà la promoció i els esments de Falles 2018, que són La Crida, la primera Mascletà, la Cavalcada del Ninot, la clausura de l’Exposició del Ninot (Indultats), la Plantà, es destacaran també les Falles en altres localitats de la província de València, l’Ofrena a la Verge, la Nit del Foc, i el 19 de març es reforçarà la comunicació de la Cavalcada del Foc i de la Cremà. Els hashtags oficials són: #Falles18 i #MediterráneoEnVivo.

Últimas noticias

Contenido relacionado